mikkokarna Lapin puolustaja

Suomeen tarvitaan puoskarilaki ja perusrokotepakko

Elämme vuotta 2017 ja suuri osa hyvinvoinnistamme perustuu tieteen saavutuksiin. Siksi onkin hämmentävää, että tieteen saavutuksia pyritään jatkuvasti mitätöimään. Erityisesti lääketieteen vastustus on kasvamassa ja kasvava osa suomalaisista vanhemmista ei anna rokottaa lapsiaan. Osa vie vastustuksensa äärimmilleen ja kieltää esimerkiksi seuraamasta lapsen sykettä synnytyksen aikana tai juottaa lapsilleen myrkyllistä hopeavettä antibioottien korvikkeena. Osa uskoo enkelihoitoihin, delfiiniterapiaan tai homeopatiaan lääketieteen korvikkeena. Yhteiskunta on näistä ilmiöstä hämmentävän hiljaa.

Suomen rikoslaki kieltää kaikenlaisen lasten ruumillisen kurittamisen ja hyvästä syystä. Jos tukistat lastasi, saat siitä sakot. Sen sijaan voi jättää lapsesi ilman seuraamuksia rokottamatta ja vaarantaa näin hänen, sekä kaikkien muiden, terveyden. Voit juottaa lapsellesi myrkyllistä hopeavettä, mutta sinua ei syytetä pahoinpitelystä eikä lastasi oteta huostaan. Voit vaarantaa lapsesi hengen synnytyksessä vaatimalla, ettei hänen hyvinvointiaan seurata. On aivan uskomatonta, että tällaiseen ei puututa kovalla kädellä.

Suomi tarvitsee nyt naapurimaamme Ruotsin tapaan selkeän puoskarilain, jolla kielletään vaaralliset vaihtoehtohoidot sekä vaaditaan ilmoittamaan vaarattomien hoitojen markkinoinnissa, ettei niiden tehoa ole todistettu. Samalla on välttämätöntä tehdä rikoslakiin mahdollisesti tarvittavat kirjaukset lasten altistamisesta vaarallisille vaihtoehtohoidoille sekä rokottamattomuudelle.

Lasten terveyden ja turvallisuuden on tultava ensin, eikä kenelläkään yhteiskunnan jäsenellä ole oikeutta vaarantaa muiden terveyttä tietoisesti. Perusrokotteiden on oltava pakollisia ja niistä kieltäytyminen on sanktioitava. Malleja tähän löytyy maailmasta runsaasti, kuten vaikkapa Australiasta, jossa rokotteiden sitominen sosiaalietuuksiin tuotti erinomaiset tulokset

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (37 kommenttia)

Toni Rintala

"vaaditaan ilmoittamaan vaarattomien hoitojen markkinoinnissa, ettei niiden tehoa ole todistettu."

Suomalaisille myydään turhia lääkkeitä sadoilla miljoonilla euroilla. Statiineja ja muita. Sairausmainontaa joka paikassa.

Sitten on turhia voiteita ja meikkejä, joihin menee satoja miljoonia euroja pelkästään Suomessa.

Aloitetaanko näistä?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Sisätautilääkärit ovat statiineista aivan eri mieltä. Mitäs ne muut turhat lääkkeet mielestäsi ovat?

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Sisätautilääkärit vaiko lääketeollisuus? Jos molemmat, kumpi edellä?

Käyttäjän OPM kuva
Jani Virta

Masennuslääkkeistä ja niiden käyttämisestä hyvin laajalla kirjolla moneen eri sairauteen voi olla monta mieltä. Jos 500.000 suomalaista syö masennuslääkkeistä niin sopii kysyä onko se oikeasti perusteltua kaikissa tapauksissa. Onko niistä vastaava hyötyä kuin niihin sijoitetaan rahaa.

Kiinnitän huomiota että nykyisin PKV-lääkkeiden määräämiskäytännös ovat tiukentuneet ja sähköinen resepti estää luukuttamisen. Ennen tätä PKV-lääkkeitä "luukutettiin" eli haettiin monelta eri lääkäriltä resepti. Merkittävän osa suomalaisten huumeidenkäyttöä olivat juuri näiden PKV-lääkkeiden päihdekäyttö. Edelleenkin PKV-lääkkeitä päätyy jonkin verran päihdekäyttöön. Ovatko mielestäsi nämä lääkkeet turhia vai tarpeellisia?

Tosin kysymykseen on hankala vastata koska yksikään lääkäri ei pysty toteamaan ja tietämään päihdekäyttöön päätyvien lääkkeiden määrää ja niitä päihteitä käyttäviä henkilöitä mitenkään varmasti. Lisäksi myös päihdeongelmallisen kipuja täytyy hoitaa tarpeen mukaan myös huumaavilla lääkkeillä.

Juha Hämäläinen

Voiteista ja meikeistä et ikipäivänä pääse yhteisymmärrykseen naisten kanssa. He tekevät ihan mitä tahansa tukkiakseen suusi tämän aiheen osalta.

Pekka Pylkkönen

Ympärileikkausten kieltäminen jäi puuttumaan listalta?

Pekka Iiskonmaki

Sain flunssapiikin kuusi viikkoa sitten ja en ole ollut sen jälkeen terve.

Kahden päivän jälkeen alkoi tauti ja kolmantena päivänä tuli lääkäri. Se maksoi 200 euroa.

Ei ole tauti silti hellittänyt.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Miksi menet lääkäriin flunssan takia?

Käyttäjän Merimies kuva
jaakko palola

Ilmeisesti meni lääkäriin rokotemyrkytyksen vuoksi.

Pekka Iiskonmaki

#7
Kyljet ei kestäneet yskimistä ja kramppasi.

Toni Rintala

"Miksi menet lääkäriin flunssan takia?"

Miksi yleensä mennään lääkäriin? Hakemaan todistus saikkua varten.

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Pekka kannattaa olla huolissaan ettei olekin influenssa. Parivuotta sitten kärräsivät minut sairasautolla sairaalaan ja olin kolme päivää letkuissa kun työnsivät ilmeisesti antibiotteja suoneen, Sanon vain että koville otti, meitä oli sielä saman kohtalon potilata enemmänkin. Suomessa flunssapiikki oli veloitukseton terveyskeskuksessa.

Pekka Iiskonmaki

#14
Olen syönyt jo kaksi antibioottikuuria ja olo on edelleen vetämättömissä.

Nyt olen ottanut flunssapiikin kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran ja viimeisen kerran.

Mikko Kärnälle olisi ollut kysyntää enemmän 1930 ja 40 -luvuilla.

Juha Hämäläinen

Raskaasti rasitettu valtiontalous vaatii tosiaan terveysfasismia laajemminkin.

Kannatan rokotuspakkoja ja lisäksi ylimääräisiä sairausvakuutusmaksuja yli- ja alipainoisille, joiden tila ei johdu sairaudesta tai lääkkeistä, lisämaksuja alkoholisteille, tupakoitsijoille sekä huumehörhöille, vaikka heistä harvempi töissä. Ei voi olla niin, että terveyttään tieten tahtoen tuhoavat saavat samaan hintaan kaiken hoidon, jonka saa huolellinen kansalainen.

Sairausvakuutuksen saatava samoja elementtejä kuin muihinkin vakuutuksiin. Eli vakuutetun itse tuottamat lisäriskit nostavat vakuutetun maksuja.

Myös pakolliset säännölliset terveystarkastukset tarvitaan. Yksilönvapaudet eivät saa olla ohjenuorana silloin kun yksilö ei ota vastuuta edes itsestään eikä piittaa seurauksista ja siirtää kustannukset muiden niskoille.

Ja lopultakin roskaruoan alv:n voi heti alkuunsa tuplata.

paavo paatero

On käsittämätöntä, että lasta jota myrkytetään ei oteta huostaan.
Statiineja syön ennenmin kuin saan aivohalvauksen.

Pekka Iiskonmaki

''Raskaasti rasitettu valtiontalous vaatii tosiaan terveysfasismia laajemminkin.''

Pelkästään tuulimyllyt nielevät 500 miljoonaa vuodessa.

Käyttäjän janneaikio kuva
Janne Aikio

Puoskarilaki vaan Suomeen. Aloitetaan nykyisistä ravintosuosituksista. Ei ole muualla tällaista ravintopuoskarointia kuin Suomessa, vaikka tieteellinen tutkimus on osoittanut eläinrasva- ja voipelot humpuukiksi. Plus lääketeollisuuden lobbaus, joka näyttää menneen läpi lintukodossamme. Maamme terveyspolitiikka= medikalisaatio= lääketeollisuuden yhteiskunnallinen rahoittaminen. Sitäkö me haluamme? Muuten vasemmistolaishenkisessä poliittisessa ilmastossa kristisoidaan suuryritysten yhteiskunnallista vallankäyttöä ja lobbausta, mutta tässä siitä ei välitetä.

Entäpä tämä sikainfluenssarokotus ja sitä seuranneet narkolepsiatapaukset? Pitäisi viranomaisten mennä itseensä jos vielä ihmettelevät, että kansalaisten luottamus rokotteisiin on mennyttä.

Täällä media nyökkää kun lellikiksi valitut asiantuntijamannekiinit laukovat totuuksiaan. Mikko Kärnän kaltaiset eivät tule saamaan minun ääntäni seuraavissa eduskuntavaaleissa ellei sitten kurssi muutu.

Erittäin vastenmielistä maassa, jossa melkein haljetaan omahyväisyydestä koskien terveydenhuoltoa. Ei olisi varaa röyhistää rintaansa. Lukekaa tuolta (5 osaa), siitä miten meitä vedätetään:

http://www.anttiheikkila.com/blogi/kuinka-meita-ve...

Käyttäjän dottore48 kuva
Kari Ellimäki

Suomen ravintosuositukset pohjaavat kansainväliseen konsensukseen.

Antti Heikkilä on ortopedi, joka ei ymmärrä ravitsemuksesta mitään..

Janne Alkion kannattaa vakavasti sairastuessaan luottaa huuhaahan ja humbuugiin eikä vain mennä ”medikalisoituneelle” ensiiapuklinikalle.

Suomalainen lääketiede kestää kansainvälisen vertailun.

Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

Kärnältä taas aiheellinen kannanotto tutkitun tiedon ja näyttöön perustuvan lääketieteen puolesta.

Käyttäjän janneaikio kuva
Janne Aikio

Kansainvälinen konsensus. Höpsis. Minä perään tieteellistä tutkimustietoa. Sitä paitsi kansainväinen konsensus rakoilee pahasti. Yhden totuuden maassa kuten Suomessa toisella tavalla ajattelevat teilataan. Mitään perusteluita ei tarvita.

Antti Heikkilän ei tarvitse olla tutkinut mitään. Maailmalta huippuyliopistoista löytyy tuhansittain tutkimustuloksia, jotka tyrmäävät monilta osin suomalaiset ravintosuositukset.

Hyvä Kari Ellimäki, sinä et tuonut yhtään mitään argumenttia pöytään, joka antaisi minulle syytä muuttaa mielipidettäni.

Käyttäjän janneaikio kuva
Janne Aikio

"Ei ole muualla tällaista ravintopuoskarointia kuin Suomessa, vaikka tieteellinen tutkimus on osoittanut eläinrasva- ja voipelot humpuukiksi."

Näyttää olevan muualla myös sama puoskarointi. Suuryritysten mahti on suuri.

https://www.norden.org/fi/teemat/aikaisemmat-teema...

Kansainvälisesti, ainakin länsimaissa ravintosuositukset taitavat muistuttaa toisiaan.

https://www.evira.fi/elintarvikkeet/terveytta-edis...

Syynkin voi ymmärtää. Ne, joilla on rahaa on valtaa sekä oikeaa laulua laulavia äänitorvia. Aikaisemmin länsimaiset sairaudet olivat harvinaisia Aasiassa, mutta länsimaisen ruokailukulttuurin saavutettua kauko-idän on sielläkin saatu maistaa hyvinvointia erilaisten eurooppalaisille tuttujen sairauksien muodossa. Ymmärrän sen ettei länsimainen ruokailukulttuuri ole sama asia kuin ns. viralliset ravintosuositukset, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että suurelta osin todellinen syy länsimaisille sairauksille on sokeri ja valkoinen vehnäjauho eikä suola, voi ja eläinrasvat.

Medikalisointia kritisoin juuri sydän- ja verisuonitautien, sekä diabeteksen hoidossa, jos pysyisimme asiayhteydessä, siis niissä taudeissa, joissa ruokavaliolla on merkittävä rooli.

Yksi esimerkki lääketieteen tieteellisyydestä on Suomessa käynnissä oleva kilpirauhaskiista. Sivulliselta asiassa näyttää ensisilmäyksellä olevan kyse arvovaltakiistasta, koska muuten keskustelun taso ja henki on kyllä virallisen "lääketieteen" (jos tuota termiä tässä yhteydessä on edes sopivaa käyttää) taholta todella ala-arvoista. Puhumattakaan nyt tieteentekemisen kriteereistä. Tyypillistä suomalaista keskustelukulttuuria, yksi totuus, muut jyrätään valtakoneiston rattaissa median suopealla avustuksella. Itse asia ja hoidettavat potilaat ovat toissijaisia tässä omia asemia pönkittävässä myllytyksessä.

http://turpaduunari.fi/missa-mennaan-kilpirauhaski...

Pekka Iiskonmaki

''Puoskarilaki vaan Suomeen. Aloitetaan nykyisistä ravintosuosituksista. Ei ole muualla tällaista ravintopuoskarointia kuin Suomessa''

Samaa olen ihmetellyt minäkin.

Suomessa viranomaiset yrittävät nostaa kansan vitutuskäyrää kaikessa maksimiin.

Saksan keski-ikäodote on 80 -vuotta. Siellä makkara, possu ja olut maistuu lähes kaikille.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Saksan_v%C3%A4est%C3%B6

Käyttäjän TarjaPitknen kuva
Tarja Pitkänen

"Saksan keski-ikäodote on 80-vuotta. Siellä makkara, possu ja olut maistuu lähes kaikille."

Saksassa on lisäksi mahadollisuus valita terveyskylpylähoitoa sisätauteihin ja kroonisiin kipuihin. Kylpylöitä on 350 heillä, Suomessa vain yksi samalla periaatteella. Ihmiset laitetaan Saksan työelämässä kuntoutukseen silloin kun selkäongelmat alkavat eikä vasta sitten kun selkä on "sökö".

Maaeläinrasva on arvokasta ravintoa, keinokevytrasvat ja lisäaineet eivät ole kunnon ruokaa taaperoiästä alkaen.

Saksalaiset ja myöskin virolaiset osaavat tehdä maukkaita liharuokia, yrtein höystettyjä juures- ja kasvis sekä maitohappokäytettyjä kaali ja vihannesruokia ja vielä leipää joka on tehty hapanjuureen.

On tämän hallituksen uusi soteuudistus ihmeellinen! Ei ole muutosta, ei ole kehitystä, ei piitata kansainvälisiistä uusista tutkimuksista, jossa sokeri todetaan haitalliseksi keskivartalorasvan ja veren koostumuksen rasittajaksi.

Suuret kansanterveysongelmat ovat katveessa todellakin jos kansanedustaja touhuaa julkipuheella enkelijuttujen, delfiinien sekä pakkorokotusten asialla.

Pekka Iiskonmaki

#35
Olen useasti todennut. että Suomea ei rakenneta ihmisille.

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

Eräs tanskalainen sisätautilääkäri, tutkija ja professori, erään tunnetu kuuluisan instituutin johtaja, on arvostettu ja alansa ykkösiä - on sitä mieltä, että lääketeollisuus ja niiden juoksupoikina olevat sijoittaja lääkärit ovat osa järjestäytynyttä rikollisuutta.

Psykiatria voisi vähentää 98% lääkkeitä on hänen mielipiteensä, joka ei oe mutu - tuntumaa.

Kolestroliteoria on kumottu aikoja sitten mutta nämä rahan ja mammonan palvojat kieltävät totuuden järjestelmällisesti. Moni psykiatri on omaksunut tämän ylimielisen asenteen myös potilaitaan kohtaan.

USA:ssa ja Euroopassa lääkkeet tappavat yli 65- vuotiaista ihmisistä noin puoli miljoonaa - lääkkeet ovat kolmanneksi suurin kuolinsyyn aiheuttaja.

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

"Tupakkafirmojen johto tietää kauppaavansa kuolemaa, samoin lääkefirmojen johtajat. Tupakan tappavuutta on nykyään mahdotonta piilotella, mutta lääketeollisuus on onnistunut ihmeen hyvin salaamaan sen tosiseikan, että myös lääkkeet tappavat."

Hän selostaa kirjassaan tapauksia, joissa lääkefirmat ovat tahallisesti salanneet lääkkeittensä aiheuttamia haittavaikutuksia."

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/10/01/laakkeet-...

" Lääkkeiden markkinointi ja tutkimus eivät kestä päivänvaloa
Kirjansa julkaisun jälkeen Gøtzsche on saanut yhteydenottoja sadoilta ihmisiltä, joiden elämän lääkkeet ovat pilanneet. Joka vuosi miljoonat ihmiset saavat lääkkeistä vakavia invalidisoivia haittoja.

- Tietomme lääkkeistä perustuvat enemmän tai vähemmän sille, mitä lääketeollisuus on päättänyt kertoa lääkkeistä tutkimuksensa tai markkinointinsa kautta. Lääkefirmat myyvät valheita lääkkeistä, olen näyttänyt sen useita kertoja kirjassani. Yksi syy siihen, miksi ihmiset kuolevat lääkkeisiin, on se, että meille ei kerrota tarpeeksi niiden haittavaikutuksista, Gøtzsche sanoo."

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

"Tupakkafirmojen johto tietää kauppaavansa kuolemaa, samoin lääkefirmojen johtajat. Tupakan tappavuutta on nykyään mahdotonta piilotella, mutta lääketeollisuus on onnistunut ihmeen hyvin salaamaan sen tosiseikan, että myös lääkkeet tappavat."

Hän selostaa kirjassaan tapauksia, joissa lääkefirmat ovat tahallisesti salanneet lääkkeittensä aiheuttamia haittavaikutuksia."

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/10/01/laakkeet-...

" Lääkkeiden markkinointi ja tutkimus eivät kestä päivänvaloa
Kirjansa julkaisun jälkeen Gøtzsche on saanut yhteydenottoja sadoilta ihmisiltä, joiden elämän lääkkeet ovat pilanneet. Joka vuosi miljoonat ihmiset saavat lääkkeistä vakavia invalidisoivia haittoja.

- Tietomme lääkkeistä perustuvat enemmän tai vähemmän sille, mitä lääketeollisuus on päättänyt kertoa lääkkeistä tutkimuksensa tai markkinointinsa kautta. Lääkefirmat myyvät valheita lääkkeistä, olen näyttänyt sen useita kertoja kirjassani. Yksi syy siihen, miksi ihmiset kuolevat lääkkeisiin, on se, että meille ei kerrota tarpeeksi niiden haittavaikutuksista, Gøtzsche sanoo."

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Janne Aikion kanssa olen samaa mieltä. Suomessa on vanhentuneet ravintosuositukset. Kannattaa katsoa tämä video. Siinä vertaillaan ruotsin ja suomen ravintosuosituksia, varsinkin diabeetikkojen kohdalla. miksi siinä ei oteta mallia ruotsista. Edustaja Kärnälle sanoisin että kaikki mikä on pakkoa on vihervasemmistolaista politiikkaa.
https://vimeo.com/24004754

Käyttäjän TarjaPitknen kuva
Tarja Pitkänen

Eikö tuo Mikko Kärnä ole ilmiselvä keskustalainen? Hän noita puoskarilakeja kannattaa ja pakkotoimia haluaa.

Käyttäjän dottore48 kuva
Kari Ellimäki

#21

Ohjelma on vuodelta 2011! Eikä siinä vertailla maittemme ravintosuosituksia vaan jotain itseoppinutta Ruotsin anttiheikkilää.

Ravintosuositukset ovat Pohjoismaissa yhteiseltä pohjalta, jotka taas pitkälti perustuvat kansainvälisen tiedeyhteisöön suosituksiin.

Katsokaapa vaikka PubMed tietokannasta, montako gurunne Antti Heikkilän tutkimusta sieltä löytyy.

Aivan: -.

Käyttäjän janneaikio kuva
Janne Aikio

Viittaus Antti Heikkilän tutkimusten puuttumiseen menee kyllä täysin ohi itse asian. Tässä nyt puhuu kaikkien saatavilla oleva tutkimuksen itsensä antama todistusvoima, ei se mitä yksittäinen henkilö on tutkinut.

Oletko itse tehnyt ravintosuosituksiin liittyviä tutkimuksia, jotta voisimme uskoa argumentteihisi?

Jos tiedeyhteisö on lobattu lääke- ja elintarvikeyhtiöiden äänitorveksi, mitä arvoa heidän suosituksillaan on. Minua ei valitettavasti suurten ja vaikutusvaltaisten joukkojen melunpito vakuuta yhtään millään tavalla. Vielä vähemmän jos vaikuttamisen keinot ovat toisten mitätöinti, henkilöön kiinnin käyminen, uhkailu, väärän tiedon levittäminen ja median eri kanavien käyttäminen omien tarkoitusperien markkinointiin ja propagoimiseen. Tässä voimme hyvin muistuttaa mieliimme amerikkalaisten tupakkayhtiöiden toimintaa heidän masinoidessaan "tiedettä".

Käyttäjän TarjaPitknen kuva
Tarja Pitkänen

Mikko Kärnä! Kysyn, onko Suomen kansanedustajilla todellakin näin viljalti aikaa kuten sinulla keskittyä hopeavesien juonnin ja synnytysten erikoistutkimusten kommentointiin ja onko muuten oikein epäillä uskonasioita kuten kirjoittamasi enkeliterapia, delfiiniterapia tai homeopatia?

Niin, jospa mennään isoihin juttuihin - varsinkin teidän hallituksenne soteuudistukseen - siinä ei ole USKOTTU asiantuntijoita vaan on väännetty väkisin maakutauudistusta ja valinnanvapautta. Kansanedustajien kannattaa mieluummin pysyäkin isoissa teemoissa eikä pidä suuntautua sielun, hengen tai energian asioihin, jotka ovat tavoittamattomia.

Rokottaminen on vapaaehtoista ja tulee jäämäänkin. Näin ollen rokotuksien ottajat maksavat itse rokotuksista aiheutuneet ongelmat, sairauslomapäivät ja esimerkiksi vakavat sairastumiset.

.

Hannu Töyri

Heidi Hautala aloittaessaan mepin hommat, kertoi, että tärkein asia hänelle on homeopatian edistäminen EU:ssa. Voisi kysyä vihreltä, että mitä muuta.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Lainaus:
Elämme vuotta 2017 ja suuri osa hyvinvoinnistamme perustuu tieteen saavutuksiin. Siksi onkin hämmentävää
Että tulottomia köyhiä ja pienituloisia tämä hallitus vain kyykyttää. Leikkaa pienimmästä tuesta mitä Kela maksaa Toimeentulotuesta .
Alle 500e/kk -94-17 -Alv 14%-24%.

Ravintosuositukset ei suosi leipäjonossa seisovia . Kysymys kuuluukin:
Onko tarkoitus tehdä tahallaan "Pörriäisille" SOTE asiakkaita veronmaksajien piikkiin?
Kun jo leikki ikäisestä lähtien köyhimpien ainoa ateria koostuu Hurstin -30% "parasta"ennen yksipuolisista teollisista eineksistä.

THL ex-johtaja (kesk) ja peruspalveluministeriltähän (kesk) voisi kysyä tuosta ,mitä mieltä he ovat ruoka-avun ravintosuosituksista.Räjähtääkö diabeetes ja liikalihavuus ym.tulevaisuudessa sairaalakustannuksissa veronmaksajien maksettavaksi.

Kun työttömältä leikataan 40%+30e/kk tuesta saako he tuottajilta ruokaa ilmaiseksi ,vastineeksi maksamilleen maataloustuille?
Ennen irtisanomistaanhan nuo maksoi Kelaan ja maataloustukiin veroja joka kuukausi n.30%+Alv 24% yhteensä:54%/kk

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Kari Elimäki. Kuitenkin monet ovat parantuneet sairauksista ja alkaneet voida paremmin. Kun ovat alkaneet tekemään päinvastoin mitä viralliset ravintosuositukset opettaa. Eli vähemmän hiilareita ja enemmän eläinrasvoja. Tästä on myös omakohtainen kokemus,paino on puronnut 15 kg kolesteroli ja verenpaine lääkityksen olen saanut jättää pois..aivan

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset