mikkokarna Lapin puolustaja

Kuinka estetään rikollisten maahanmuutto?

Oulussa tapahtuneet maahanmuuttajien tekemät alaikäisiin kohdistuneet seksuaalirikokset ovat järkyttäneet syvästi suomalaista yhteiskuntaa. Teot ovat vastenmielisiä sekä iljettäviä ja tekijät eläimiä, jotka tulee tuomita oikeudessa kovimman kautta. Heidän oleskelulupansa on peruutettava ja tuomion kärsimisen jälkeen suunnan tulee olla suoraan lentokentällä odottavalla palautuslennolla kotimaahan. Kaikkeen tähän nykylainsäädäntömme antaa täyden mahdollisuuden.

Maahanmuuttajien tekemän rikollisuuden yhteydessä esiin nousee myös aina kysymys, kuinka voimme estää tällaisten henkilöiden saapumisen Suomeen? Turvapaikkajärjestelmä on luotu hädänalaisten auttamiseksi, ei rikollisten suojelemiseksi. Koko Geneven sopimus, johon järjestelmä perustuu, tulisi uusia, sillä sopimus ei vastaa huonostikaan nykytilanteeseen. Järjestelmä on tehoton ja se polttaa valtavasti resursseja sellaisten henkilöiden ”auttamiseen”, jotka eivät tosiasiassa ole kansainvälisen suojelun tarpeessa.

Ennen kuin joku syyttää vaalipuheista todettakoon, että esitin Geneven sopimuksen uudistamista ensimmäisen kerran vuonna 2016 Pohjoismaiden Neuvostossa. Ehdotus ei saanut tuolloin suurempaa vastakaikua, mutta aika voisi olla kypsä nyt. Euroopassa on alettu laajasti tiedostaa, että tällä nykyisellä mallilla emme voi jatkaa. Sopimuksen muuttamisen avulla voitaisiin rajata oikeutta turvapaikan hakemiseen sellaisten maiden kansalaisilta, jotka eivät varmasti avun tarpeessa ole, ja kohdentaa resursseja paremmin YK:n pakolaisleireillä olevien todellisten hädänalaisten auttamiseksi. 

Poliitikassa esitetään nyt valitettavasti myös nopeita populistisia ratkaisuja, joita ei käytännössä voida toteuttaa perustuslain ja kansainvälisten sopimusten puitteissa. Unohtuneet näyttävät olevan myös viime vuosina tehdyt merkittävät kiristykset ulkomaalaisia koskettavaan lainsäädäntöömme, joiden ansioista turvapaikanhakijatilanne on saatu vakautumaan. Ymmärrän kansalaisten turhautumisen prosessien hitauteen, mutta hitaita ne valitettavasti ovat. Suomen tulisi nyt yhdessä muiden pohjoismaiden kanssa esittää, että Geneven sopimus avataan ja otetaan käsittelyyn YK:ssa. Se on näkemykseni mukaan ainoa kestävä ja realistinen ratkaisu parempaan maahanmuuttopolitiikkaan.

Rehellisyyden nimissä on myös sanottava, että aukotonta järjestelmää jolla rikollisten maahantulo estetään ei ole. Siksi on tärkeää, että tulevassa hallitusohjelmassa osoitetaan myös merkittäviä lisäresursseja poliisille ja syyttäjälaitokselle niiden tehtävien hoitamiseksi. Nykytilanne on myönnetyistä lisämäärärahoista huolimatta kestämätön ja maksamme nyt kovaa hintaa 90-luvulla alkaneesta poliisin alasajosta. Samoin toistan tässä esitykseni käännytyspäätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden jalkapantaseurannasta. Tämäkin helpottaisi viranomaisten työtä merkittävästi. 

Maahanmuuttopolitiikka on rakennettava ennen kaikkea realismin varaan inhimillisyyttä unohtamatta. Kaikille niille, jotka aikovat tämän kirjoituksen luettuaan haukkua keskustaa haluan vielä todeta, että mikään yllä sanotusta ei ole ristiriidassa puolueemme maahanmuuttopoliittisten linjausten kanssa joita olen itsekin ollut valmistelemassa. Kevään hallitusneuvoteluissa tullaan ratkaisemaan, miten näitä asioita viedään eteenpäin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Jos puhut murrosikäisten seksisuhteeseen houkuttelijoista ja painostajista "eläiminä" , joille suunnilleen mikään kosto ei ole liian julma , viet järkevältä keskustelulta pohjan heti alkuun.
Noin ei voi puhua edes raiskaajista. Heitä on korkeissa luottamustehtävissä Suomessa.

Eikä "potentiaalinen raiskaaja" ole mikään ominaisuus, joka voidaan testata rajalla.
Jopa persujen ideat kaikkien muslimien maahanpääsyn estämisestä ovat loogisempia,
joskin katastrofiin ilman muuta johtavia.

Käyttäjän mikkokarna kuva
Mikko Kärnä

Tällaiseen tekoon syyllistynyt on eläin, jolla ei ole impulssikontrollia.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman
Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Et voi puhua impulssikontrollin puutteesta ja suunnitelmallisesta toiminnasta samassa syytöksessä.

Raiskaus ei yleensäkään johdu impulsiivisuudesta , vielä vähemmän houkuttelu tai painostus.

Matti Simonaho Vastaus kommenttiin #11
Käyttäjän Kirsiomp kuva

"Analyysi: Kohtalon paikka keskustalle – Oulun vaalipiirissä kaivataan nyt Sipilä-ilmiön kaltaista nostetta"

https://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/45...

- - "Ko­koo­muk­sen ase­mia vah­vis­taa si­säi­nen tais­te­lu Ou­lun her­ruu­des­ta. Mari-Lee­na Tal­vi­tie on etu­kä­teen kär­ki­ni­mi, mut­ta Juha Hän­ni­nen ja Jar­mo J. Hus­so hei­lut­ta­vat kai­nuu­lai­sen Ee­ro Suu­ta­rin pal­lia edel­lis­vaa­le­ja huo­mat­ta­vas­ti va­ka­vam­min.

Vih­rei­tä voi Ou­lun vaa­li­pii­ris­sä pi­tää taas ker­ran jo­ke­ri­kort­ti­na.

Edus­kun­taan ydin­voi­man vas­tus­tuk­sen ai­ru­ee­na nous­sut Han­na Hal­men­pää il­moit­ti al­ku­vuo­des­ta jät­täy­ty­vän­sä pois per­he­syi­hin ve­do­ten. Ää­ni­po­tin uus­ja­koa odot­ta­vat kie­li pit­käl­lä ai­na­kin kuu­sa­mo­lai­nen Mika Flöjt ja Ka­jaa­nin kun­nal­lis­vaa­lien ää­ni­ha­ra­va Sil­ja Ke­rä­nen.

Jän­ni­tys­tä ja vaa­li­tais­toon vi­rit­tä­vää draa­maa on siis tar­jol­la Ou­lun vaa­li­pii­rin kai­kis­sa edus­kun­ta­puo­lu­eis­sa."

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

rajavalvonta kuntoon, tulijat selvityskeskukseen kunnes selvinnyt taustat :

*oikea nimi
*oikea ikä
*oikea lähtömaa/kaupunki jne.
*onko rikollista taustaa
*miksi tulee

tuon jälkeen sitten arvio tarvitaanko turvapaikka vai ei , jos ei , palautus , ei ollenkaan Suomeen
jos tarvitsee turvapaikan, welcome

paikkaa ei rikollisille eikä niille jotka valehtelevat ja salailevat asioita

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Noihin kv sopimuksiin saa vauhtia kun irrottautuu niistä. Istukoot kopeissaan sopparit käsissään.
Joku käyttää tämmöistä systeemiä ja hommat hoituu nopeasti.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Millaiset boikottitoimet Suomi on kohdistanut Australiaan, joka ottaa maahan ainoastaan tiukasti valikoiden turvapaikanhakijoita ?

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Milloinkas tuomitsette suurimman syyllisen Oulun seudun tilanteesen, Juha Sipilän?

https://www.youtube.com/watch?v=meLpUdFVljs

Käyttäjän TeppoRaininko kuva
Teppo Raininko

Jotenkin vaikea kuvitella, että Juha Sipilä siellä Oulussa olisi pedofiiliringissä häärinyt, mutta jos niin on, niin varmaan tuomio hänellekin tulee. Tähän asti poliisi on kuitenkin sanonut syyllisten olleen ulkomaalaistaustaisia.

Matti Simonaho

Mikko Kärnä; "Oulussa tapahtuneet maahanmuuttajien tekemät alaikäisiin kohdistuneet seksuaalirikokset ovat järkyttäneet syvästi suomalaista yhteiskuntaa. Teot ovat vastenmielisiä sekä iljettäviä ja tekijät eläimiä, jotka tulee tuomita oikeudessa kovimman kautta. Heidän oleskelulupansa on peruutettava ja tuomion kärsimisen jälkeen suunnan tulee olla suoraan lentokentällä odottavalla palautuslennolla kotimaahan. Kaikkeen tähän nykylainsäädäntömme antaa täyden mahdollisuuden."

Ei se auta ketään - ei ole Suomen Kansan edun mukaista - että n k vakiintuneet puolueet osoittavat ja syyttelevät toisiaan - päinvastoin. Se auttaa vain ja ainoastaan tahoa joka haluaa vahingoittaa Suomea:

Ennen 2015, Suomea yritettiin heikentää pelottelemalla "Venäjä voi hyökätä Suomeen milloin tahansa" (Ruotsin hallitus, asiantuntijat, sotilaallinen johto sekä Bonniersin omistamat lehdet Suomessa, osittain myös EU) ja lehdistön kautta laittomalla valeuutisoinnilla herättäen kohua/kiihkoa Venäjää vastaan Suomen Kansan Perustuslain ja Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7 ja 8 artiklan vastaisesti. Kun se ei onnistunut, Ruotsista lähetettiin 2015/2016 laittomasti sekä Dublinin sopimuksen vastaisesti (Dublin Regulation, Regulation No. 604/2013) Suomeen 15000 pakolaista ja "pakolaista" kaikkine seuraamuksineen ja kustannuksineen Suomelle.

Ruotsin hallituksen ja osittain myös EU:n mukaan, Suomen ei saa edes ottaa vastaan pakolaisia koska heidän mukaansa "Venäjä on uhka ja voi hyökätä Suomeen milloin tahansa". Kai Suomen Kansan etu on että Suomi ei ota vastaan pakolaisia eikä maahanmuuttajia kunnes maan sisäinen pakolais- ja maahanmuutto-ongelma on kokonaisuudessaan selvitetty.

Mikko Kärnä; "Maahanmuuttopolitiikka on rakennettava ennen kaikkea realismin varaan inhimillisyyttä unohtamatta. Kaikille niille, jotka aikovat tämän kirjoituksen luettuaan haukkua keskustaa haluan vielä todeta, että mikään yllä sanotusta ei ole ristiriidassa puolueemme maahanmuuttopoliittisten linjausten kanssa joita olen itsekin ollut valmistelemassa. Kevään hallitusneuvoteluissa tullaan ratkaisemaan, miten näitä asioita viedään eteenpäin."

Sen sijaan että haaskaamme aikaa, energiaa ja varoja siihen miten estämme Kevään, Kesän, Syksyn ja Talven - ilmastonmuutosten - tulemisen pienessä ja suuressa aikakaavassa, kannattaisiko käyttää aika, energia ja varat siihen miten estämme Suomalaisten lasten ja naisten raiskauset ja Suomalaisten yleensä tappamisen? Ohjeet siitä miten estämme sen että tulevat sukupolvet Suomalaisia eivät saa nauttia raittiista elinympäristöstä ja yhteiskunnasta - ovat olleet olemassa jo vuodesta 1947 saakka: http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=arvioint... Sitä ei ole opetettu eikä sen sekä Suomen Kansan Perustuslain mukaan eletty tasan tarkasti, ja tulos on tänään mitä se tänään on.

Lähde : http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=etusivu

Matti Simonaho

Sen sijaan että jakelee "tietoa" kaiken maailman epämääräisistä kohua/pelkoa ja kiihkoa herättävistä lähteistä saaden niistä tartunnan, alkaen itse pelkäämään ja kiihottumaan, vainoamaan ja niin edelleen kaikkine oireineen;

https://areena.yle.fi/1-4575939?fbclid=IwAR3Jv55KV...

Matti Simonaho

"Rakas naapuri" käyttää aina jonkin maan heikkouksia hyväkseen hyötyen siitä itse tai pelkästään heikentämällä maan vakautta jollain tavalla. Toki on rakas naapuri heikoilla itse, kun epäpätevät puolueiden johdot ovat vaalien jälkeen olleet kykenemättömiä muodostamaan hallitusta. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että näennäisdemokratiassa on jonkinlaista yhteistä linjaa löydetty.

Ari Ojala

Mun mielestä, sulta pitäis ottaa pyssy pois. Metsästäjänä vertaat rikollisia eläimiin. Onko eläimet mielestäsi rikollisia ja tapat niitä sen takia?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset