mikkokarna Lapin puolustaja

Kaikki blogit puheenaiheesta Alkuräjähdysteoria

Alkuräjähdyksestä presidentinvaaleihin

Kreationismi ja evoluutioteoria räjähtivät julkisuuteen kuukausi sitten, kun perussuomalaisten puoluehallitus päätti esittää puolueen 1. varapuheenjohtajan, Laura Huhtasaaren (ps.) asettamista puolueen presidenttiehdokkaaksi.

Näennäissuvaitsevainen valtamedia veti Huhtasaaren uskonvakaumuksen esiin jo pari vuotta. Joku valopää oli kai huomannut, ettei ensimmäisen kauden kansanedustaja marssinut ihan tasatahtiin valtaeliitin pillin mukaan.

"Uskomme taivaan ja maan Luojaan" – luterilainen tunnustus luomisesta

Luterilainen tunnustus on kreationistinen käsitteen suppeassa merkityksessä. Tunnustuskirjat (1580) perustuvat näet Raamattuun. Toisin kuin nykyajan luikuriteologit, uskonpuhdistajat korostivat Raamatun auktoriteettia Jumalan sanana (sola scriptura): Sinun sanasi on kokonansa totuus. (Ps. 119:160.)

Alkuräjähdysteoria VS Raamattu

Tämä on ensimmäinen osa, sarjasta jossa tarkoitukseni on vertailla sitä kumpi historiaa käsittelevä ilmoitus –Raamatun ilmoitus vaiko evoluutioaate sopii paremmin tieteelliseen todistusaineistoon. Koska kyseessä on ensimmäinen osa niin parasta on aloittaa aivan alusta. Siksi tässä osassa paneudun siihen kumpi sopii paremmin tieteelliseen todistusaineistoon – Raamatun luominen vaiko alkuräjähdysteoria (Big bang).

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä