mikkokarna Lapin puolustaja

Kaikki blogit puheenaiheesta Biologia

Suomi näyttää esimerkkiä ilmastoasioissa muille

Suomalaiset kuvittelevat olevansa helposti etevämpiä neuvomaan muita esim. metsänhoidossa tai ilmastoasioissa. Totuus on, että satumme asumaan sellaisella leveysasteella ja vyöhykkeellä, missä puu kasvaa ja olemme harvaanasuttu kansa, joten ilmasto on verrattain puhdasta, saamme harvoin Keski-Euroopan saasteita tänne?

Ilmastoasioissa taas ruoskimme itseämme vertaamalla itseämme Ruotsiin. Totuus on, että Ruotsilla on hurjasti enemmän päästötöntä vesivoimaa käytössä.

Spirulina mikrolevä - Suomen maatalouden pelastus

paras(1)

(English coming... soon I hope)

Kuvassa Spirulinaa huonolla mikroskoopillani kuvattuna.

Spirulina on siis mikroskooppisen pieni: se kuuluu ryhmään nimeltä "mikrolevät". Sen nimi on tullut sen spiraalimaisesta rakenteesta.

Spirulina muodostaa samanlaisia lauttoja veden päälle, kuin kansanomaisesti tunnettu "sinilevä".

Spirulina voi kuitenkin myös liikkua kasvunesteessään kierimällä ympäri tai käyttämällä kaasurakkuloitaan.

Sattumia, miksi juuri minä?, pörröiset puput ja ihmisapina kuussa.

Ihmiset kun heille tapahtuu jotain erikoista, sanovat, että "tämä ei voi olla sattumaa". Esimerkiksi tapaa romanttisin ajatuksin henkilön, jolla osoittautuu olevan sama syntymäpäivä kuin sinulla. "Tämä ei voi olla sattumaa, tämä on johdatusta".

Seuraavan kerran kun tulee tällaisia hetkiä, niin suorita seuraava ajatusjumppa.

Otat seuraavat viisi minuuttia.

Osaavatko Pienet Pojat Tunteilla? Ratkaisu Kaikkiin Tasa-arvo Ongelmiin:

Selatessani Hesarin otsikoita vastaan tuli seuraavanlainen otsikko:
"Huoli suomalaispojista kasvaa, mutta onko siihen aihetta? Tutkijat selvittävät, vaikenevatko pojat tunteistaan ja osaavatko he itkeä"

 

Translain muutosta ajavat yrittävät muuttaa biologiaa huutamalla

Avioliittolakia muutettiin noin vuosi sitten. Minulle on ihan sama, miten täysi-ikäiset ja täysivaltaiset ihmiset parisuhteen muodostavat tai minkälainen parisuhde katsotaan virallistamisen arvoiseksi. Minulle on ihan sama, montako osapuolta tällaiseen parisuhteeseen kuuluu. Eivät nuo asiat varsinaisesti muille kuulu.

 

Söikö yhdenvertaisuusvaltuutettu punaisen pillerin?

Mitä tarkoittaa tulla Red Pillatuksi?

https://en.wikipedia.org/wiki/Red_pill_and_blue_pill

Punainen pilleri on sinisen pillerin vastakohta.

Siinä missä sininen pilleri edustaa valheellisuutta, turvallisuutta ja autuasta tietämättömyyttä niin punainen pilleri edustaa tietämystä, vapautta ja joskus kovin kivuliasta totuutta.

Voidaan puhua myös vaikkapa platonin luolavertauksesta. Missä varsinkin valtamedia maalailee välillä hyvin kummallisia varjoja luolan seinille, on nyt tullut aika astua ulos luolasta.

Oma kokemus voittaa biologian?

Nykyään on modernia määritellä itsensä ja eritoten oma sukupuolensa oman kokemuksen kautta ja väittää sitä totuudeksi. Ulkopuolisten havainnoilla tai biologialla ei tunnu olevan mitään merkitystä sen suhteen, miten ihmistä pitäisi hänen itsensä mukaan muiden käsitellä ja miten häneen suhtautua. Muun maailman pitää suvaita ja huomioida jokainen yksilö erikseen ja muun maailman pitää muuntaa omia, täysin toimivia käytäntöjään jokaisen yksilön kohdalla tämän yksilön tarpeet huomioon ottaen.

 

Biologia tukee Raamatun luomiskertomusta

Onko luonnonhistoriaa mahdollista todistaa tieteellisesti? Ei ole, sillä menneitä tapahtumia on mahdotonta todistaa empiiristen menetelmien avulla. Luonnonhistorian tutkimuksessa, onkin kyse siitä, että eri alkuperämalleja käytetään luonnonhistorian tarkastelukehyksenä.

Vihreät kannattavat eläinten syömisen lisäämistä?

Iltalehti on käynyt läpi Vihreiden tulevan puoluekokouksen aloitteita. Vihreiden pitkäaikaisen ideologian mukaisesti siellä ehdotetaan suomalaisen maatalouden alasajoa, biologisiin sukupuoliin viittaavien merkkien hävittämistä kokonaan seurauksista välittämättä ja päihteiden käytön vapauttamista (seurauksista välittämättä), sillä onhan päihteiden vaikutuksen alaisena nyt paljon kivempi olla kuin selvinpäin.

 

Linnut osaavat

Kun Suomessa lehden toimittaja haluaa tietoa tuulivoimaloista, ensimmäisenä linkkinä tulee vastaan Suomen Tuulivoimayhdistys ry (STY), josta sitten sitä tietoa saa. Nyt tämän päivän Talouselämän verkkouutiset käsittelee uutta tutkimusta, jonka mukaan lintujen väitetään osaavan väistää tuulivoimalat ja osaavan lentää tuulivoimaloiden välistä tai ne kiertävät koko tuulivoimala- alueen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä