mikkokarna Lapin puolustaja

Kaikki blogit puheenaiheesta Kokoontumisvapaus

Lausunnon kokoontumislain muuttamiseksi voi jättää tänään Lausuntopalveluun!

 

Lausuntoaika päättyy jo tänään 15.11.2018! frown

 

"Oikeusministeriö lähetti 26.10. lausuntokierrokselle luonnoksen hallituksen esitykseksi kokoontumislain muuttamisesta. Lausuntokierroksella kerätään näkemyksiä luonnoksesta. Lausuntojen analysoinnin jälkeen oikeusministeriö päättää missä muodossa lakiesitystä viedään eteenpäin." - - (jatkuu alla)

Alpakat, moraali ja kokoontumisvapaus

Olen seurannut mielenkiinnolla suomalaista alpakkakeskustelua. Viime perjantaina aihe oli esillä mm. Pressiklubissa. Kun tätä seuraamista tekee matkan päästä, näkee ehkä paremmin muutakin kuin hellyttävät alpakat ja pikkulapset, äärikansallismieliset ja moraaliset kysymykset.

VILLE CALLE SHOW

Mihin tämä maa on menossa? Oppositiosta Ville Calle lähestyi eilen kansaa kauniisti käärityllä totalitarismipaketilla. Heidän ”hyvää tarkoittava” avauksensa katupartioiden kieltämisestä on pohjimmiltaan niin vaarallista tekstiä, että kenenkään ei pidä ohittaa sitä olan kohautuksella.

 

http://www.vihrealanka.fi/uutiset-kotimaa/niinistö-ja-haglund-sipilän-torjuttava-katupartiot

 

Pegidaa uhkaa mielenosoituskielto Dresdenissä

Belgialaisten äärioikeistolaisten Pegida-mielenosoituksessa pitämien kiihotuspuheiden takia Pegidaa uhkaa mielenosoituskielto Dresdenissä.  Viime maanantaina äärioikeistolaisen belgialaisen Vlaams Belang-puolueen jäsenet, Anke van Dermeersch ja Filip Dewinter, kiihottivat kansaa tuhansien Pegida-kannattajien edessä poliisin ilmoituksen mukaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä