mikkokarna Lapin puolustaja

Kaikki blogit puheenaiheesta Kommentointi

Nimellä vai nimimerkillä - Yle ja HS

Vanhat miehet muistavat vanhoja asioita. Minäkin muistan ajan jolloin Puheenvuorossa sai mölistä ja meuhkata ihan millä nimimerkillä tahansa. Muistatko sinä? Hällä väliä, sillä meno oli joka tapauksessa noina aikoina hirveätä.

Sittemmin täällä siirryttiin omalla nimellä kirjoittamiseen, ja jossain vaiheessa jopa aika pätevään tunnistautumiseen. Hyvä niin. Oikein hyvä.

Aloittelijan tuuria? Anteeksi kaikille kommentoijille

Huomenta kaikille. Kiitos Risto Jääskeläinen kun kommenttiini kommentoit ja huomautit että blogiini ei voi kommentoida kun hyväksynnän kautta enkä ole mitään hyväksynyt. Anteeksipyyntöni. Tuo ei ollut tarkoitus.

http://rjaaskel.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256850-antti-rinne-on-poliitikk...

 

Minulla todellakin oli tuolla asetuksissa tietämättäni ruksit pois mutta nyt on asia korjattu.

http://niemimatti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Nyyh-yhyy - niin, tuli banaanin kuva persuksiin

 

Aikoinaan kävin täällä ilman kirjoitusoikeutta ja ihastuin; onpa asiallisia kirjoittajia. Oli asiantuntijoita, tarinaniskijöitä, liki aforistikkoja ja jopa huumormiehiä. Onhan Hesarissakin asiaa, kolumneja, pakinoita, reportaaseja, feature-journalismia, pilapiirroksia... Innostuin.

Minna, 10 pinnaa

Hei Minnaa!!!
Saat kymmenen pinnaa!
Tekstisi linjoja ihailen,
aatostesi kaarta katselen.
Vaan vastaisitko tähän
ja raottaisitko vähän?

Hei Minnaa!!!
Saat kymmenen pinnaa!
Nyt suonikohjuisinkin polvin,
talsin askelin kyselevin.
Vaan vastaisitko tähän
ja raottaisitko vähän?

Hei Minnaa!!!
Saat kymmenen pinnaa!
Vaan vastaisitko tähän
ja raottaisitko vähän?
Miksi pidättelet saamasi
kommentit itselläsi?

US-blogistanin suosittele-jengit

Aina silloin tällöin osallistun, hieman suuremmalla teholla, tämän foorumin keskusteluun, samalla kun teen sosiologisia/antropologisia havaintoja. Kiinnostavinta, juuri US-blogistanissa, on tuo suosittele-mahdollisuus, jonka avulla syntyy pitkässä juoksussa (melkeinpä jokaisessa pääkopassa) tietynlaisia "jengejä".

Avoin eduskuntavaalituloksen kommentointiketju

Koska monen muun Puheenvuoron kirjoittajan tapaan Pietikäinen on blokannut minut ns. väärien mielipiteiden ilmaisemisesta blogistaan, ajattelin pistää pystyyn kaikille avoimen ja sensuurista vapaan kommentointiketjun eduskuntavaaleihin. 

 

Tätä kirjoittaessa vaalien tulos näyttäisi siltä, että Keskusta on saamassa vaalivoiton, mutta heikomman kuin on odotettu. Kakkospaikasta käydään tiukka taistelu ja Vihreät näyttävät nujertavan Vasemmiston ja RKP selkeästi pesee odotetusti KD:n.

 

Keskustelua ei julistuksia

Blogikommenttien tarkistaminen ennen niiden julkaisemista näyttää laajenneen. Sehän vie käsiteltävältä asialta uskottavutta. Aina herää epäilys, että jokin näkökulma jää käsittelemättä, jos sanan ei anneta vapaasti juosta.

Lukijalle jää myös kirjoittajasta muistijälki, eikä seuraavaa blogia viitsi edes avata. Luultavasti ei kuitenkaan pääse esittämään kantaansa, jos sellainen kirjoituksen pohjalta heräisi. 

Pällifoorumien aatelia: Uuden Suomen Puheenvuoro

Tällä palstalla on saavutettu monenlaisia ennätyksiä, joskin lista kasvaa jatkuvasti. Viimeisimpänä joukkoon liittyi sankari joka edellisessä SDP:tä käsittelevässä kirjoituksessani tuli taas Pavlovin koirana ulisemaan että kirjoita vastaava kokoomuksesta, jollainen tosin oli n. viikkoa aikaisempi tekstini johon sama tyyppi kävi vielä kommentoimassakin. Tavoilleen uskollisesti lässytyslinjalla meni kommentointi silloinkin, eikä mitään sisältöä avaukseen liittyen ollut luvassa.

Uuutistoimittajat

Taas kerran on tapahtunut.  Lentokone Ukrainan yllä tuhoutunut.  Joku vuosi sitten upposi Estonia ja paljojon näiden välillä.  Toimittajat heti, esimerkiksi palopaikalle ehtiessään kysyvät viranomaisilta, mikä oli syy.  Viranomaiset asetetaan kohtuuttomaan asemaan, kun kaikki tutkinnat vievät ainakin pari päivää.   Useimmiten viikon ja jopa pidempäänkin.

Tänään on TVssä kommodoritkin asiantuntijoina spekuloineet ja tänään kertoi uutiset että tutkijat ovat tänään saapumassa onnettomuuspaikalle Ukrainassa..  Tänään kello 1700     18/7 2014

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä