mikkokarna Lapin puolustaja

Kaikki blogit puheenaiheesta Punavihreä media

Valtiomieheksi ei synnytä vaan kasvetaan

Valtiomiesteoiksi kutsutaan rohkeita ja pyyteettömiä ratkaisuja, jotka koituvat valtion tai kansakunnan suuremmaksi onneksi. Valtiomieheksi nimitetyt ovat usein politiikkoja, joiden katsotaan valtaa käyttäessään uhranneen henkilökohtaisen tai ryhmäedun kansakunnan edun vuoksi”. -Wikipedia

 

Vihervassarit ovat läpeensä pahoja

Vihervassarit ovat pahoja. Todetaan se heti alkuun. Seuraavaksi kerron hyviä syitä sille, miksi he ovat pahoja ja minkä takia vihervassari-sanaan yhdistyy monesti negatiivinen kaiku.

He ajavat ihmisoikeuksia ja niiden toteutumista jokaisessa yhteiskuntaluokassa.

He haluavat taloudellista tasa-arvoisuutta, eivät sosialisoida kaikkea omaisuutta tai siirtää sitä kokonaan "omistavalta luokalta" pois. Tämä on suora hyökkäys hyvätuloisia kohtaan.

Immoskohu punavihreän kuplaverkoston vastaisku

Jokaisella kohulla on oma elinkaarensa. Ensin se syttyy/sytytetään, sitten se roihahtaa liekkeihin. Sen jälkeen tulenlieskat lämmittävät hetken sytyttäjiään. Lopulta tuli alkaa sammua, ja tuijotetaan hiillosta. Katsotaan siis mitä jäi jäljelle, mistä oli lopulta kysymys.

Immoskohun elinkaaressa roihu on jo ohittanut huippunsa. Jokainen kynnelle kykenevä punavihreässä kuplassaan maailmaa parantava toimittaja ja heitä tukeva päivystävä dosentti on nyt saanut purkaa omia ennakkoluulojaan ja julkituoda omia poliittisia näkemyksiään.

Tässä vaiheessa on immoskohun käännekohta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä