mikkokarna Lapin puolustaja

Kaikki blogit puheenaiheesta Taistelu

Perussuomalaiset kestivät raivoisat hyökkäykset

Helsingin Sanomat julkaisi tuoreen gallupin. Se on ennakko-odotuksia parempi, sillä perussuomalaisten kannatuksessa ei tapahtunut kovinkaan merkittäviä muutoksia.

Olen erittäin tyytyväinen. Perussuomalaisten kannatuspohja on vahva. Me kestämme tuulet ja tuiskut sekä mukasuvaitsevien hyökkäykset.

Helsingin Sanomatkin on katsonut peiliin ja myöntää, että "vihreät on paistatellut tänä kesänä onnellisten tähtien alla".

Immoskohu punavihreän kuplaverkoston vastaisku

Jokaisella kohulla on oma elinkaarensa. Ensin se syttyy/sytytetään, sitten se roihahtaa liekkeihin. Sen jälkeen tulenlieskat lämmittävät hetken sytyttäjiään. Lopulta tuli alkaa sammua, ja tuijotetaan hiillosta. Katsotaan siis mitä jäi jäljelle, mistä oli lopulta kysymys.

Immoskohun elinkaaressa roihu on jo ohittanut huippunsa. Jokainen kynnelle kykenevä punavihreässä kuplassaan maailmaa parantava toimittaja ja heitä tukeva päivystävä dosentti on nyt saanut purkaa omia ennakkoluulojaan ja julkituoda omia poliittisia näkemyksiään.

Tässä vaiheessa on immoskohun käännekohta.

Kenen joukoissa seisot

Olli Immonen herätti äskettäin kohua mielenkiintoisella möläytyksellään. Mietiskelen tässä aihetta erilaisesta näkökulmasta. Tässä vielä muistin virkistykseksi mitä tuli sanottua:

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä