mikkokarna Lapin puolustaja

Kaikki blogit puheenaiheesta Äijäenergia

Some repesi – reviiripuolustaja Halla-aho otti paikkansa

Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja haluaa lakaista pöydän puhtaaksi. Edellinen puolueen luoja ja isähahmo, vajaalle puolelle kokousedustajista – Timo Soini saa mennä ja luovuttaa ulkoministerisalkun …, mutta kenelle?

Jussi Halla-aho nousi odotetusti persupuheenjohtajaksi!

Perussuomalaisten vuoden 2017 puoluekokous on valinnut europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon puolueen uudistajaksi, lupausten täyttäjäksi ja puheenjohtajaksi tänään – valinta oli odotettu, sillä perussuomalaisten kentältä on kuulunut matalaa äijäjyrinää jo pidempään ja nyt puolue sai sen vaalilupauksen, jolla on katetta! |0

|0 ~ https://yle.fi/uutiset/3-9662005 -

 

 

Timo Soini erostaan - "Se rampauttaisi puolueen"

Se rampauttaisi puolueen, jos lopettaisin nyt” -sanaili persupomo Timo Soini, kysyttäessä kuinka kauan hän vielä jatkaa puolueensa puheenjohtajana. Rehellisyyttä, omahyväisyyttä vai pullistelua arvostamatta ”opetuslapsiaan”. Olisiko niin, ettei sisäsiisteyskurssien saavutetut arvosanat ole vielä vakuuttaneet pääpersua – ja näin hänen on uhrauduttava vielä jatkokaudelle.

 

Äijä-energiasta hyvälle tuulelle!

Tässäpä videonpätkä positiivista ja virkistävää suomalaisen miehen äijäenergiaa. Poliittisissa piireissä puhutaan, että äijäenergialla ratkaistaan, jopa seuraava eduskunnan kokoonpano. Näin väittää mm. Vihreiden ex-kansanedustaja Jyrki Kasvi, joka on aika moinen körmy itsekkin.

Katso video ja tule hyvälle tuullelle.

http://vivas.fi/tama-video-leviaa-maailmalla-suomalaisia-pidetaan-vahan-...

Persupomo Soinia veivataan

Persupomo Timo Soinia veivataan

Mikään ei muutu; tässä Soini on täysin oikeassa - persut ovat olleet aina käytännössä maahanmuuttokriittinen puolue, jossa on myös äärilaidat, joista huudetaan reviiripuolustusta.

 

Evoluutio loi koko biosfäärille ja erityisesti eläinkunnalle reviiripuolustuksen -

se takaa mahdollisuudet selvitä lajikamppailussa. Nyt persut haluavat kamppailla Suomesta suomalaisille - mielellään aitosuomalaisille (mitä se sitten tarkoittaakaan).

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä