mikkokarna Lapin puolustaja

Kaikki blogit puheenaiheesta Henkinen kasvu

Nuorkeskusta toimii kasvualustana kriittisen ajattelukyvyn kehittymiseen

Viikonloppuna (22.-23.10) Kokkolassa oli Keskustanuorten liittokokous. Liittokokous on Suomen Keskustanuoret ry:n ylin päättävä elin. Paitsi se, että liittokokouksessa tehtiin tärkeitä päätöksiä ja pohdittiin tulevaisuuden suuntia, siellä kasvettiin ihmisinä ja ajattelijoina.

Suurin viisaus - ja kuka sen lausui?

MIKÄ on se suurin viisaus, jonka olet koskaan kuullut lausuttavan, ja kuka  tämän viisauden on lausunut?

Poimin alle muutamia esimerkkejä, ja jos sinulla on oma ajatus tai viisaus, kerro.  Se voi olla tietysti lainattu,  äidin tai isän antama  elämänohje, tai mikä vain ja mistä vain hihaan tarttunut.  Ja ohitetaan nyt Jeesuksen vuorisaarna ja Mooseksen kymmenen käskyä, sillä tuskin on ketään joka voisi sanoa  eläneensä niiden  mukaan, täysin.    

Koskaan ei ole liian myöhäistä

Henry Fordin väitetään sanoneen: ”Älkää nuoret liikaa säästäkö, itsekään en säästänyt dollariakaan ennen kuin täytin 40”. Jos väite pitää paikkansa, Henry Ford ehti elämässään säästää 43 vuotta, sillä hän oli kuollessaan kahdeksankymmentäkolmevuotias.

Kymmenen vuotta sitten 30-vuotias britti Steve Way oli yli satakiloinen, tupakkaa polttava ja pubissa illat istuva kehäraakki. Noin kuukausi sitten nyt 40 vuotta täyttänyt urheilija Steve Way juoksi kansainyhteisön kisassa maratonin aikaan 2.15.16. Tällä ajalla hän oli kisan kymmenes ja toiseksi paras eurooppalainen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä