mikkokarna Lapin puolustaja

Kaikki blogit puheenaiheesta Stalinismi ja Baltian liittäminen Neuvostoliittoon

Suomi kyökkikieleksi – Neuvostoliitto kutsuu!

Mikael Jungner on julkaissut EK:n tilauksesta ja suosiollisella avustuksella pamfletin, jossa hän vaatii mm. englantia virkamiesten kieleksi (https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/263156-englanti-virkakieleksi-pidetaan-koko-suomi-auki-247-ek-julkaisi-mikael-jungnerin).

Kyseinen ohjelma on jonkinlainen ”Viiden tähden – Liike Nyt” poppoon joutsenlaulu ja vaaleja varten tehty viimeinen yritys.

Suomettukaa, ukrainalaiset, suomettukaa...

Ukrainan kriisiin kukaan ei näytä löytävän käyttökelpoista ratkaisua. Mutta kenties ns. Suomen malli toisi avun. Kannattaisi suomettua oikein kunnolla.

Venäjällä on vain kolme eurooppalaista naapurimaata, jotka eivät ole liittyneet Natoon. Ne ovat Valko-Venäjä, Ukraina – ja Suomi. Nyt ukrainalaisia on alkanut selvästikin kaduttaa, kun he eivät heti Neuvostoliiton hajotessa ryhtyneet järjestämään kansainvälistä asemaansa yhtä tarmokkaasti kuin Baltian maat.

Kuntauudistus = stalinismin juhlaa?

Kunnianarvoisa hallituksemme on aloittanut kiihkeän loppukirin. Se istuskelee nyt parhaillaan Aalto-yliopisto tiloissa miettimässä tulevaa kevättä.  

Pääministeri Kataisen kabinetti pyrkii nyt tosimielessä viiltämään suomalaisten kalloista kolme tärkeää päänahkaa. Ne ovat: soteuudistus, kuntien pakkoliitokset ja 9 miljardin euron kaappaus kansalaisilta (ns. rakennepaketti).

Poliittisesta keväästä näyttää tulevan siksi äärimmäisen mielenkiintoinen. Kysymyksiä riittää:

*Suostuvatko suomalaiset skalpeerattaviksi?

*Voiko perustuslain ylitse kävellä?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä